måste ta upp några saker.


 
mtwtfss | 


varning för ett osammanhängade mosigt inlägg. (/mina egna åsikter osvvv)
  • jag har sett så sjukt många tweets/inlägg om unga mammor och hur vi måste "sToPpA dRöMmEn" om att det inte är RoLiGt att få barn tidigt. Visst jag kan själv tycka att få barn vid 13 år är lite sjukt MEN snälla kan alla sluta shame:a unga mammor?? De som är unga mammor + blir ensamstående får redan så jävla mycket skit och blir uppläxade utav äldre om att det är så synd om barnen som får växa upp i en sådan familj MEDANS unga pappor som tar sitt ansvar (alltså är en helt jävla vanlig förälder) får så mycket kärlek för att de är en sådan bra människa??? Fyfan.
 
  • Tjockisföraktet??? Blir så sjukt ledsen varje gång jag ser/hör att någon säger att hen är tjock och får tillbaks "nej du är FIIN!!!!" ??? Jaha,så en är inte fin om en är tjock? Vafan är problemet? Eller en som nu fått höra att hen "kanske ska börja träna så att hen inte går upp mer i vikt?" - hen är knappt tonåring än och ska få ångest över vikten?? Sluta dömma över andras vikt. Eller helt enkelt hålla sjuka normer för en själv? Ugh,vet inte ens vad jag ska skriva för jag är så jävla ledsen över detta. Du är fin oavsett din vikt. Låt alla se ut som de själva vill.
 
  • den här "killar kan inte bli våldtagna" grejen som alla alltid skriver om? ALLA kan bli våldtagna oavsett kön,det är inte ens något vi behöver undra om. Som vissa kanske sett så gick Shia Lebouf ut med att han blivit våldtagen utav en kvinnlig kollega(?) och direkt så kom det artiklar som gjorde narr utav hela skiten pga att hans tidigare rubriker. Hur fan kan en med att förminska detta pga av något som hänt tidigare? Våld ska fanimig aldrig skrattas bort ugh.
 
  • Kim Ks tidningomslag??? "you're a mom / how can you stand yourself / your daughter is going to hate you / you're such a whore,whore". Fyfan för dubbelmoral på högsta nivå. Det är helt ok + lite "smaskigt" när någon läcker nakenbilder på kända kvinnor MEN när Kim gjorde det själv FÖR ATT HON VILLE(!!) så är hon helt sjuk och borde tänka på sin familj??
 
 


1. reklam & spam tas bort direkt,skicka inte ens något. 2. denna design är gjord utav mig och är copyrightad.
3. och N E J jag tänker inte rösta/ställa frågor/göra bloglovinbyte med dig.

orkar inte ens läsa sånt längre. blir bara så ledsen.
lätta ditt hjärta

vem är du?
  ·  

kommentera

Kom ihåg mig?
Trackback