gotta catch 'em all osv


 
mtwtfss | 


gick ut med hunden för en stund sedan.........visst hon behövde gå ut MEN kan ju lika gärna gå till vårat pokéstop.........och fånga fler pokémons.
det gick sådär,hittade Abra och Growlithe som jag inte hade innan men sen var det mest en massa Zubats och Jigglypuffs lol.
är såsååså glad över Pokémon Go!!! istället för att stanna hemma och må dåligt as usual så går jag ut??? är glad???? är inte lika full med ångest som vanligt???
igår åkte vi till fristad för att fånga fler,sen gick vi i stadsparken som var fylld med fler spelare?? var ute och gick 5-6 timmar??? hahah,kommer aldrig sluta tycka att detta är roligt.
är på level 8 & är med i team Mystic!!!
(ber ej om ursäkt till er som får en massa snaps om detta,är för glad.)

klockan är 08.28 & jag kan inte sova.


 
mtwtfss  watched |  
sedan 16:00 igår så har jag lånat 6 böcker & läst ut 4 stycken.
druckit för mycket kaffe.
spelat bubblewitch 2 i typ 10 h sträck.
& hittat världens roligaste serie just nu.
 
(har tvättid 14-17 så kan lika gärna vara vaken tills dess lol.)

i min iphone 6.


 
misc | 


tänkte sno ett inlägg ifrån Daniella,där jag visar vad som finns i mobilen!
 
jag har då en iphone 6 i silver,innan hade jag en "begagnad" iphone 5.
dock så har jag bara typ 12GB? så har inte så många appar,utan lyssnar mest på spotify lol.
min bakgrund är ett foto ifrån tumblr lol,ville ha något ljust och lugnt,googla "sheets tumblr" eller liknande för att hitta! jag har två "sidor" och all skit som apple tvingar en att ha är samlat på en sida, sen så har jag ungefär allt samlat i mappar för annars får jag ångest.
 
jag har tre mappar, i den första så hittar en reseplanerare, handelsbanken, kalkylator, kalender, inställningar, comviq som suger, swish, bankid och anteckningar,basic stuff typ.
 
sen i den andra så hittar en instagram (idapls), snapchat (mathaddict), twitter (sparrowlies), facebook messenger, facebook, spotify, youtube, google och mecenat.
 
och tillslut i den tredje mappen så har jag bubblewitch 2 (beroende), colorstory (där jag ändrar ljus och liknande), vsco (använder den inte lika mycket längre) och quizup (adda mig lol).
 
så ah,det är allt på min iphone,använder som sagt mest spotify (har så sjuuuuukt bra spellistor) och bubblewitch 2.

krossade drömmar och ångest.


 
mtwtfss | 


 
jo,jag veeeet.
har försökt blogga men alltså..jag mår så jävla dåligt lol,sen skolan slutade så har jag försökt att vara jätteglad men idag brast det.
imorgon så kommer antagningsbeslutet från högskolan och jag VET att jag inte kommer att komma in på drömkursen vilket gör att jag har ångest från att jag vaknar tills jag tillslut däckar. jag är så jävla heartbroken över tanken på att min högsta dröm inte kommer att uppfyllas.
 
så idag vaknade jag upp och bara grät.
jag grät i timmar medans hunden försökte pussa mig och min syster tröstade mig, men jag kan inte bli tröstad för mitt fucking hjärta är brustet (hur larvigt det än låter).
 
så nu ska jag låtsas som om livet är bäst och fortsätter att åka till biblioteket :-))))))))))))))
det enda positiva just nu är att min bror + gf ska bjuda mig på suicide squad i augusti.
och att jag har ytterligare fem böcker som väntar på mig.
 

just nu right now pour le moment


 
misc | 


 
 

Thinking of:
kommer jag att vakna i tid? kommer min fantastiska syster att lämna tillbaka mitt busskort innan jag ska iväg (tvivlar på det)?

 

Watching:
The O.C!  försöker att hitta en serie att se,men såg ungefär tjugo minuter innan jag pausade och sedan glömde bort den.

 

Reading:
började läsa om Mortal Instruments serien men fick hem Cinder utav Marissa Meyer som jag "egentligen" läser just nu.

 

Planning:
hur jag ska överleva om jag inte kommer in på högskolan.

 

Wearing:
en gammal urtvättad klänning,sover för det mesta i klänning under sommaren då det är värmande men även svalkar.

 

Listening to:
min egna "melancholia" lista på spotify som är fylld med lugna ledsna låtar,bra för att somna till samt att lyssna på när jag är nere.

 

Eating:
just nu: inget! dricker dock pepsi max,har ingen ork (eller pengar) till att äta under sommaren + min kyl är tråkig.

 

Wanting:
nya kläder(!!),är så trött på de fem plaggen jag använder. en kamera som går att filma med! större säng!! och en jacka som sömmarna inte har gått upp på!

 

Looking forward to:
bion imorgon! vi ska se The Conjuring 2 och även fast jag kommer att skrika så kommer det vara skönt att bara göra något.

1 JULI || SENASTE FILMEN JAG SÅG.


 
misc  watched | 


 
"A 13-year-old girl dreams of being popular. During her birthday party, she engages in the party game Seven Minutes in Heaven. The game turns out to be a humiliating experience for her, and she refuses to come out of the closet. When she eventually does emerge, she finds herself five days shy of her 30th birthday, uncertain to how she got there."
 
ni vet när en är lite ledsen samt trött på livet och behöver en lätt film att se? då passar 13 going on 30 perfekt.
den är rolig men en kan även fulgrina åt vissa scener.

första juli


 
mtwtfss | 


 
wow,jag lever??  anledningen till non-blogging är för att jag fick ca alla sjukdomar på en gång??
först blev jag förkyld,sen kom en mild halsfluss,sedan kom febern och körsbäret på denna härliga desserten blev en saftig migrän :-) + att det var så varmt under dessa dagar och jag kan inte sova under natten längre??
 
det började i måndags(?) då jag låg vaken till 07.00 och läste ut 4 böcker???? var inte ens trött,sov dock till 16.00........och så har det fortsatt.
jag gör inget för att hålla mig vaken heller utan det har bara blivit så vilket är surt för jag blir bjuden på bio om 18 h.
 
nu ska jag fortsätta att läsa.......eller se på netflix.........eller läsa bloggar............eller rulla cigg.......eller försöka sova.
 

uninvited


 
read | 


 
 
"When Davy Hamilton's tests come back positive for Homicidal Tendency Syndrome (HTS)-aka the kill gene-she loses everything. Her boyfriend ditches her, her parents are scared of her, and she can forget about her bright future at Juilliard. Davy doesn't feel any different, but genes don't lie. One day she will kill someone.

Only Sean, a fellow HTS carrier, can relate to her new life. Davy wants to trust him; maybe he's not as dangerous as he seems. Or maybe Davy is just as deadly."
 
 
 
Läste ut denna för någon vecka sedan (tillsammans med två andra under en natt utan sömn lol) och tyckte att den var...dålig i början eller ah,det fattades något som fick mig att vilja fortsätta läsa den?
Men som tur så kommer en in i boken efter typ halva,jag blev dock frustrerad på ca alla förutom Davy och Sean.
 
Jag skulle dock inte rekomendera att spendera pengar på boken utan istället låna den,den är verkligen inte värd att köpa (kommer dock att läsa andra delen).
 
Uninvited får 3/5 utav mig.