405


 
mtwtfss | 


detta lov så har jag: köpt en massa välbehövlig skit på gekås, sett på bio, ätit en massa subway, köpt en julgran, förstört mitt hår ännu mer, sovit som satan samt haft filmkväll + ätit tacos.
 
vad jag borde ha gjort detta lov: sparat pengar, fixat rummet,vart ute mer samt GJORT MIN JÄVLA UPPSATS??
 
vad jag gärna vill få spons med: snÄLLA NÅGON LITE GINGER JOE?????? *öl emoji*
 

iskaffe 4ever n ever.


 
foodie  mtwtfss | 


 enklaste ever.
koka apstarkt kaffe,frys in i isform(vad heter det ens??),lägg hur många du vill i ett glas,strö över lite vaniljsocker & häll över valfri "mjölk",jag valde en sojadryck som jag gillar. voila,världens godaste!!!!!!
 
nu ska jag se ett avsnitt utav kuwtk & sedan sova för imorgon åker vi??????

I don't know why I cry,but I think it's cause I remembered for the first time since I hated you,that I used to love you


 
mtwtfss | 


 
 hallå hej,har äntligen lov nu??? & på måndag åker vi till gekås??? mvh peppat sen samuel tog sitt körkort :-)
just nu lyssnar på nya låtsläpp,ursäkta men Adele?? Gwen Stefani?? Bieber???? 1D??????????????? mina öron gråter :(((((((((((((((
fick csn idag och köpte asviktiga saker...........som en veggieburger på BK,ny busskortsficka (med mumin!!),blekning,silverschampoo & nu precis åkte jag för att köpa nötter,lakan,avokado + ginger beer :) *välspenderat osv*
 
nä,nu ska mammsen klippa till mig.
haaade.

helgen so far.....DUN DUN


 
mtwtfss | 


mitt rum är väldigt mysigt samt stökigt japp.
 
 
 
 vi var ju och såg filmen i fredags och den var ju bra MEN alltså.......hade förväntat mig så mycket mer?? mer från boken kunde de ju haft med iaf? den är ju över 2 timmar lång såatte..
i lördags så var vi iväg på en ~roadtrip~ som skulle ta 40 min max men som tog oss ca 2 timmar att komma till vår destination för att sedan vara där i 15 min?? haha,det var roligt iaf även fast S skrämde mig med att sladda lol.
nu gör jag typ inget,har haft ont i bröstet (lungorna??) hela veckan så vill inte "anstränga" mig så mycket, tittar på yt och fumderar på en ny layout..............mm..............
 
hej.

your heart's too big for your body,it's why you won't fit inside.


 
mtwtfss | 


 detta är typ det enda jag vill äta, ok? annars då? skolan tar upp min tid och sen när jag väl är hemma så somnar jag heh.....menmen jag är nöjd.
ööööööööööööh,vet ej vad som ska sägas?? har inlägg som kommer upp snart som är roligare??? kanske.