british tv at its finest


 
watched | 


här kommer fyra tipz på brittiska serier som jag tittar/tittat på,rätt så dålig humor på alla men antar att vi alla har dålig humor?
 
Misfits - älskar denna serie så mycket,förutom de två sista säsongerna? Eller ah,gillade dem med men de första med orginal castingen är bäst. Serien är tyvärr avslutad men det finns 5 säsonger att se!
 
The Inbetweeners - tittar om denna typ varannan månad och den är perfekt för mig då jag älskar deras idiothumor! Tyvärr så är serien avslutad men det finns 3 säsonger + 2 filmer att se!
 
Fresh Meat - även denna serie älskar jag då humorn är perfekt. Finns 3 säsonger ute och det kan komma en fjärde men ingen info har släppts. :/
 
Bad Education - åh älskade serie som precis avslutades. :(((((((  Finns 3 säsonger ute och jag rekomenderar verkligen denna om ni bara vill skratta. Haha,gissa vem som grät åt sista avsnittet??????
 
(ja,jag gillar Jack Whitehall väldigt mkt.)

I'll tell you my sins and you can sharpen your knife / offer me that deathless death / good God, let me give you my life


 
mtwtfss | 


mmmm,går ju bra det här med att blogga mer seriöst....................menmne. har lov nu iaf och är redan uttråkad typ.......... som tur så ska vi fRiEnDs snart ses igen för att fika. /vuxna/ ughhhhhhhhh vad vill jag ens???
 
kan tipsa om Pauluns supermuüsli,mamma vann typ 40 förpackningar med kokos/kakao/hallon & tranbär/ingefära/mandel för ett tag sedan och har insett hur goda de är??? ++++ köpte rökelse med vaniljdoft från Indiska i lördags och nu luktar mitt rum chaithé 24/7??? dör
 
btw,har ju iphone nu (542 år senare) och undrar om jag nu laddar ner itunes kan jag då föra över musik från datorn eller måste jag köpa från itunes??

dansa fastän hjärtat brister.


 
mtwtfss | 


l ö r d a g .
och jag andas uuuuuuut. har haft så mycket i skolan på sistonde och jag är helt förbluffad över att jag inte har brutit ihop? visserligen så har jag varit så otroligt trött men annars så har jag haft det helt ok. säkert pga bra människor runt omkring. :-)
men vi tar en titt på veckans foton.
 
 älskar hur mina morgonar ser ut nu när mörkret smyger sig på!! dimmigt & mörkt<333 (gillar dock inte hur jag har börjat ta en tidigare buss utan att tänka på det??)
 
jobbar på som vanligt i skolan med ca 245678 inlämningar :-) bland annat ett jättejobbigt religionsuppgift där vi skriver om alla stora religioner osv (har skrivit 5 sidor och är ej klar) samt en problemlösning + argumentationsuppgift.
 
 en annan rolig sak är att flera vänner äntligen skaffat snapchat,så antalet snaps som skickas har ökat med 45000 gånger. (är hilarious så adda mathaddict)
 
och idag så har jag knappt gjort något då jag vaknade upp vid 06(!!!) pga magont x1000. har typ städat och vart nere på affärn där de nu julpyntat??? *cray*
nu lyssnar jag ikapp mig på mina podds som jag följer lol,tipsa om flera intressanta pls.
 
har även fixat "ny" layout då min förra kollapsade :-)
 
 

and I got a lump in my throat 'cause you're gonna sing the words wrong.


 
captured  mtwtfss | 


Försöker att få tillbaks min bloglust men det går sådär. Mest för att jag hatar designen,fixade en temporär tillsvidare iaf. Har en del inlägg planerade dock.
 
Har intagit ett granatäpple och en mugg varm choklad,är dock osäker på om jag äter granatäpplet korrekt? Äter liksom "kärnorna" men de är ju svinhårda? Så spottar ju ut dem efter ett tag.. Såååå-åååå,hur äter man det?
 

welcome to my freakshow 🎪 🔮


 
mtwtfss  watched | 


 
 

8/10


 
watched | om gårdagen.


 
misc | 


när vaknade du igår?
06.45
 
Vad skulle du göra?
upp för att räkna matematik samt läsa engelska i skolan.
 
Vad åt du till frukost?
äter inte frukost,men åt nog en smörgås i skolan.
 
Och lunch?
eh..en sub........med extra jalapenos + sriracha.
 
Vad gjorde du igår?
skola,köpte presenter och var sedan på klassfest + bowling! (var på 21 våningen??? dog)
 
 
 
Ringde du någon igår, vem och vad sa ni?
ja,ringde både mor & syster. frågade mor om barnstorlekar & ville få syster att öppna porten så att jag kom in i natt. (det funkade ej)
 
vilket humör var du på?
glad som in i gatan var jag!
 
Vad lyssnade du på?
det som spelades under kvällen, a.k.a inget som jag vanligtsvis lyssnar på.
 
 
Vad gjorde dig glad?
alla som var med igår + att jag ej förlorade på bowlingen.
 
Och ledsen?
hade ingen dricka hemma när jag ramlade in.
 
Vad drack du?
säg något som jag ej drack!!11!!! lolnä,vin,cider,sake + polsk sprit. /tummen upp osvv
 
 
Vad hade du på dig?
skolkläder först & sedan detta;
 
Köpte du något?
presenter till Benjamin,cider & BK-pommes!
 
Vem hängde du mest med?
vi var ju en stor grupp men flamsade väl mest runt med Troy innan han stack.
 
Vad ångrar du nu idag?
att jag inte stannade längre kanske?
 
Hur var dagen från en skala från 1 – 10
typ 9,viss sak som drog ner stämningen litt.
 
Vad hade du hellre gjort?
faktiskt inget annat,var en perfekt fredag!