happy little pill


 
mtwtfss | 


Gillar att det första jag köpte,efter lite morgon essentials i kiosken,var värktabletter<3 Sprang till apoteket efter skolan pga feber&huvudvärk i veckan men inga värktabletter i hemmet. Köpte mig ett glas och en skål + EN_JÄVLA_MASSA_SALLAD!!! Har crejvat (euw) ICA:s pestopasta i månader??? OCH de har nu falafel??
 
Also vår klass fick så mycket beröm för vårt arbete idag?? Visserligen så var det bara vi i 2an som hade arbetat på riktigt med vad skolan skulle jobba med? Alltså *:)*

i woke up like this,flawless.


 
mtwtfss | 


Kan mitt hår alltid vara såhär mjukt? *:)*
Otherwise,ska snart gå till bussen och sedan dra till skolan..........holy crap är så nervös??? Men känner iaf peeps där nu sååå det är väl bra?? Gud. Somnade aldrig riktigt djup pga rädd för försovning eh. Måste iaf dra nu.
Byeeeeeeeeeeeee.
 
 

ang. stulna plagg.


 
misc  mtwtfss | 


 
Haha ja,det är så hemskt.. I vår tvättstuga så finns det 'akuttider' som man kan boka i 2 h men de är liksom inte inlåsta i ett rum som de andra. Och först när jag gick ner så hade någon slagit av strömmen till min maskin,så allt var halvt tvättat och det låg vatten överallt. Sen när jag ska torktumla tvätten så ser jag att en kofta,ett par leggings och ett par strumpor saknas. *blir ledsen*
OCH dagen efter så inser jag att ett par haremsbyxor också är stulna??
Kläderna är sadly ej återlämnade även fast arg lapp.

tjugofjärde augusti.


 
mtwtfss | 


Hola,här ekar det.......
Försöker typ att bli klar med layouten meeen det blir inte som jag tänkt mig såatte. Sen så försöker jag fixa grejer som jag vill ha klart innan skolan börjar,vilket är på måndag, och det går.........typ. Spelar mest spel & dricker thé alt. tittar på bakprogram & tänder ljus. Sörjer även mina favoritplagg som blev stulna och aldrig lämnades tillbaks. Haha gör påriktigt ont i hjärtat.

but I confess,feelings are fleeting.


 
mtwtfss | 


Hallå,skolan börjar snart??
Det roligaste är ju dock att jag riktigt längtar men om ca två veckor så kommer det säkert ett inlägg om hur trött jag är... Aja,slötittar på Pushing Daisies & läser böcker. Och mitt internet är svajigt så kan ej vara inne på tumblr</3 eller fixa ny layout</333
 

why you gotta be so rude? don't you know I'm human too?


 
mtwtfss | 


Vad jag gör om kvällarna,dricker upp allt mitt thé & spelar uno.
Bloggningen blir förhoppningsvis bättre nästa vecka och då kan jag även börja på en ny layout!

I don't know about you,but I'm feeling 22.


 
captured  mtwtfss | 


What up,idag fyller jag år.

Adult World.


 
watched | 


"Amy, a naive college graduate who believes she's destined to be a great poet, begrudgingly accepts a job at a sex shop while she pursues a mentorship with reclusive writer Rat Billings."
 
Såg denna film igår och trodde faktiskt att den skulle vara dålig men har världens crush på Evan Peters så ah.
Den var faktiskt jättebra,men kanske inte för den som vill se en jäätteallvarlig film för jag tyckte att vissa scener var så...pinsamma? Typ? Alltså,mest för att jag känner/känt personer som beter sig som vissa i filmen.
 
Men ja,rekomenderar verkligen denna! (Öh,hata inte min redigering osvv. Försöker bli duktig_tjej och snappar bilder som är mina att redigera lol.)
 
++++ om ni vet flera liknande filmer så säg till mig!
 

filmkväll & thé.


 
captured  mtwtfss | 


Såg The Hobbit: Desolation of Smaug igårkväll och tänkte fortsätta med att se filmer som jag har velat se ett tag.
Så ska nu se på X-men: Days of Future Past samt Divergent!
Har en stor kopp thé med smak av karamell & en bit foccacia(?) som låg i kylen att förtära under tiden.

Don't care if I'm lonely,cause it feels like home.


 
mtwtfss | And when the night is cloudy there is still a light that shines on me.


 
mtwtfss | 


Oj,augusti redan? 10 dagar kvar tills min födelsedag samt 25 dagar kvar tills skolan börjar......längtar som satan till skolan haha? Saknar att umgås med människor + att faktiskt komma ut ur lägenheten.
 
Fin bloggfrukost jag intog innan med va? ................
......Synd bara att detta åts vid 18 - 19 tiden :-) Jo serru,jag har börjat vakna vid 15tiden nu på sistone.
Starkt jobbat! :-) Något bättre är dock att denna skål med youghurt där uppe ^ ska förhoppningsvis vara min sista då jag vill sluta helt med komjölk osv. Håll tummarna!