question


 
mtwtfss | 


 
vem är du vem är jag,levande charaderrrrr
nä,men de är ifrån H&M för 149 riksdaler & finns i 3 färger.
and I want them alllllllllll.
 

Haste we dizzy,we spin spin,all about money,the nice never ending.


 
mtwtfss | 


 
Outfittan idag dårå!!!! :pppp
Ska iväg till Borgstena igen yolo. Ska även se på Eurovision imorgon!!! Hejjar på Norge eller Svergie aw yiss.
Säger varenda år att jag ej ska se på programmet meeeeeeen det är så bra??? Älskar hur alla ba är med varann och är glada osv??
...............ah.

click clack bang bang we in the murda bizness.


 
mtwtfss | 


heelo.
Idag har jag myyyyyzt med moder,åt kycklingtallrik,fick min typkasse & köpte en Seinfeld dvd med 5 avsnitt för typ 15:- haha :( försökte hitta några andra med men det var en jättejobbig unge som tjöta och jag orkaDE EJ??!!
Så nu har jag sett alla avsnitt två gånger :( älskar dock Julia Louis-Dreyfus (som vanligt) så jag fortsätter att se serien sedan,har trott att den skulle vara värsta snoozefesten men ICKE.
Målade även mina naglar med ett 10kronorslackomg,luuuv it när H&M rear nagellack pga jättedyra annars........ #snålmenvillejbetala40spänn
Har dock värsta krisen med en fylld blåsa men naglarna har inte torkat.............återkommer senare.

What you looking at, do I got something in my eye? Do I got shit up on my face, or did my hair catch on fire?


 
mtwtfss | 


 
#yolo #swaggie #swagalicious
 
hola,här sitter jag ännu en gång och ska nu skriva ner ointressant skit.
Var j3t3glad då jag gick upp 07,tog bussen ner 08.30 för att sitta i ett kvavt rum i typ en kvart och sen få åka hem..............och antikvariaret som jag skulle in på öppnar inte förrens 13 haha :/// Vill ju bara läsa litt.
Så nu är jag megatrött men kan inte somna pga jätteljust ute nu ju + någon klipper gräsmattan.
#notsoswaggie

.


 
mtwtfss | vi ville ha förändring på vår situation,men ingen ville hjälpa oss så vi tappa tron.


 
mtwtfss | 


Heter man Ida så skjuter/glömmer man bort att skolansökan ska in senast den 15/5 och således får rusa ner (även fast jag köpte brev + frimärke för månader sedan) till närmsta postlåda så att man inte glömmer bort det ännu mer. Men ja,nu så skickas den förhoppningsvis imorgon......skrev ett litet slarvigt brev till om att mina betyg inte har skickats med då flera lärare sa att de fortfarande fanns kvar sen förra året,så nu hoppas jag bara att de kan läsa min handstil + att jag kommer in för annars så har jag ingen framtid. :)
 
Annars? Jo,mina systrar hade någon slags 'yoga' vilket resulterar i att yngsta syster flyger ner på en vass bordskant och skrapar upp låret,så det har vart masserande + bandagerande för mig idag.
Även Batman har blivit tillfixad idag med att vi (läs jag) har köpt nytt 5kg kattsand,tvättat rent honom då han vart ute i skogen i fredags,klippt klorna (hemskt både för mig samt kissen) och nästan fått öronen rensande.....vilket jobb!
 
Nu så ska jag titta på lite fler CSI Miami avsnitt,är på "Nailed" där min Wolfe får spiken i ögat :(,dricka slut på min Loka Mango Päron och läsa lite bloggar.

may the fourth be with you


 
 | 


http://s3.amazonaws.com/bluths/gmb-light-saber.gif
♥George-Michael mah darling♥

I got to phase you out my zone,hope you realize now that I am never coming home


 
mtwtfss | 


Lite mobilbilder från förra helgen när jag var i Borgstena. Var helt enkelt swag på morgonen (eller så har jag dåligt smink och mörkmörka ringar under ögonen.),fick smakat på nya Daim Jordgubb samt Loka Strawberry Ice Cream & båda smakerna var väl sådär lite mesig smak..,åt även lax,färskpotäter,romsås och sallad. ♥
 
Och tre bilder ifrån dagen,vilket startade med en kopp iskaffe ♥,utelek med kissen som blev traumatiserad och världens godaste pizza aka mozarella,pesto,salami & körsbärspizza!
 
Nu ska jag bråka med vårt dåliga internet och se varför den nya designen inte visas som den ska,redigera de sista Borgstena bilderna & se om samma säsong utav f.r.i.e.n.d.s .