torsdagen den tjugonionde augusti


 
mtwtfss | 


 
Om man kanske skulle uppdatera här kanske?
*går iväg i 15 min*
/oj haha,glömde bort inlägget....................................katten ville ha littte mat osvvvvvvv./
 
Men ah,skolan har ju börjat. Känns väl sådär yolo,har ju inga "vänner" där längre men men jobbigare saker finns ju.
+ så har denna skola någon fetisch med att ha kompisövningar i hela veckor så förhoppningsvis så börjar skolan påriktig nästa vecka? Kan liksom allas namn nu och jag gillar inte lekar haha.
 
Funderar också lite på vilka tillval jag ska välja nästa vecka,har estetiskt tillval på måndagar och på fredagar har vi ett annat tillval som är mer som typ psykologi / samhäll osv. Tror att jag ska välja foto eller bokcirkeln igen på måndagar om det finns som alternativ. Tar jag foto så kanske jag börjar använda lillekameran mer igen och bokcirkeln är väl mest för att man inte behöver vara i grupp lol (gillar inte böckerna man ska välja att läsa där).
 
Ska dock använda kameran lite i helgen faktiskt! Lillkusinen Clara döps på lördag så funderar på att ta med den & Emma ville gärna ha gravidfoton så det "måste" jag hitta tid till innan lille Benjamin ploppar ut haha.
 
Var väl det jag ville skriva ner,ska fixa om lite i designen & kanske svara på kommentarer!
 

punkter.


 
mtwtfss | 


  • http://24.media.tumblr.com/99e4027e9ead7249b4ebc23018d5ca06/tumblr_mq7zarGa2T1qzg5ooo1_500.jpg
  • alltså..blurred lines eller vad den kallas........varför i helvetet ville n å g o n  medverka villigt i denna hemska madröm till musikvideo?
  • VARFÖR låter folk Thicke(head) komma undan med att säga att det "är ju lite roligt att bryta ner kvinnor" då han är en riktig "familjefar" & "inte brukar få göra detta" ??? !!!!
  • älskar älskar hur Wentworth (Miller) förklarade varför han som homosexuell man inte kunde komma till en rysk filmfestival(?) pga deras anti-gay lagar!!
Men sen är jag också väldigt ledsen då Lee Thompson (Rizzoli & Isles osv) hittades död i sitt hem,gillade verkligen honom som skådespelare :(

Min favorit ♥


 
captured | 


 

Love of mine,some day you will die but I'll be close behind.


 
mtwtfss | 


vill bara skriva ner alla tankar som flyger runtruntrunt men hittar inte orken.

back to school / autumn outfit


 
mtwtfss | 


 
vill typ köpa allt............. har beställt jeansen samt gråa tröjan!!!

it's my birthday


 
mtwtfss | 


 
Är 21 år gammal nu.
#YOLO
 

-


 
mtwtfss | 


 
Hola.
Ligger här sjuk som attans och tycker synd om mig själv då ingen annan gör det buhu. Hoppas att jag fortsätter vara sjuk ända tills skolan börjar.....................
Haha nä men blir helt flabbergasted över att jag börjar skolan om typ två veckor men fortfarande är abf's lilla buttboi.
Vill typ bara peka ett stort effyou till dem.
 
Annars så kan ju ni som fortfarande läser typ hjälpa mig med vad jag ska blogga om ok?