"En bild på någon du saknar"


 
watched | favoritskor.


 
misc | 


Fick dem idag,älska.


jag känner mig fri,fri från negativa vibbar som brukar kunna ge mig panik,det brukar vara kris,men saker förändras och nu har jag ändrat min syn på mitt liv.


 
mtwtfss | 


Bilderrrrrr från dagen dårå,käkade subway(kjempegreittt) och gick runt på Knalle. Haffade även min syster då hon skolkade,ikke pra. Sen så har jag inte gjort mycket,sitter mest och läser. Just nu är det Infiltratören,apbra assö. Venne vad jag ska skriva om lol,fixar en massa filmer n shit och försöker att få ena katten att sluta trycka i sig allt.

Godiset kostar 2,95:- hg..............


 
mtwtfss | 


Ni vet vad jag gör ikväll asså...............har en massa knarkböcker också.................tgif.


-


 
captured |  Tjolahopppppppppp,har fortfarande inget internet olololol,men snart får jag pemngar så det gör livet gladare!!!!1!!!

Ska till bussen nu och sticka till Knalle med Marlene och sen i helgen så blir det att läsa Snabba Cash haahhaa.


fkn Die Welle.


 
mtwtfss | 


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH,äntligen har vi sett klart på Die Welle!111!!!! Tråkigare film finns fan inte,eller jo Avatar,men ändåååååååååååå. Så nu ska vi bara skriva om skiten och samtidigt dö littttte.
Fast sen så vet jag eller Marlene inte ens vad vi SKA skriva om så det så. Eller något. Typ.  Uh,värt inlägg elller.
Sitter iaf i datasalen nu och vi ska väl,någongång,börja skriva om filmjäveln.
Kommer inte kunna lägga upp 31 days eftersom att jag då inte har tillgång till internetttt.


"Honestly, just good old fashioned depression, you know? But heightened by alcoholic dependency and narcotic abuse, I mean, everybody gets depressed, it’s totally normal."


 
mtwtfss  music | 


http://26.media.tumblr.com/tumblr_ly47i7Dvce1qdkslio1_500.gif


.


 
mtwtfss | 
So I start a fight cause I need to feel something and you do what you want cause I'm not what you wanted.


 
mtwtfss | 


Zup homes.

Har precis haft dödens engelska,är så jävla trött och näsan bara rinnerrrrrr. Har fortfarande inget internet,tv eller telefonnnnn. Dör lite. Under helgen så har jag inte gjort mer än att sova,städa,titta på film,läsa och gått efter katterna för att se till så att de inte gör sin business där de inte får. Känns som om katterna är 9 veckor igen för de kan liksom inte göra något själv längre typ..
Aja,ska snart ha estetiskt tillval vilket denna termin är foto för moiiiiiiiiii. Kommer säkert inte göra något som jag vill fastän att det står att vi ska fota,redigera samt uppbygga en hemsida eller någottttttttt.