What's up in the sky? IT'S SUPERPUSSY!


 
captured | Jag tittar på Vänner.......................


 
watched | 


qurrrrl calm yo tits


When all those shadows almost killed the light I remember, you said "Don't leave me alone.."


 
captured | 


But all that's gone and  dead and past, tonight;
just close your eyes,the sun is going down
you'll be alright,no one can hurt you now
come morning light,you and I'll be safe and sound.


Bästa Taylor [ft The Civil Wars] har släppt en ny låt till Hungerspelen,bezt.


 
mtwtfss | 


Asså,har ni inte sett Dear Lemon Limagör det. Den är så bra och fin och underbarrrrrrrrrrrr. Satt typ och lipade när jag var i Börst och såg den. Allvarligt,se på den.

Annars så har jag vart med J och fixat julklappar (men jag köpte inget 3h3h3h3,inga pengar lol) och sånt där. Nu ska jag titta på Community,Zoey 101 och Misfits (hur dåligt/sjukt var inte säsongsavslutningen?!).

When somebody tells you something about you,think that they know you more than you do..


 
mtwtfss | 


You don't know a thing about me.

Sup.

Sitter här på första(!) lovdagen och funderar på om jag ska dra mig ner till Maxi eller fortsätta att sitta här omringad utav katter..meh. Min bror kom hem med mat innan och både syskon och katter lost their shit,Rupert blev galen och typ skrek när min syster skulle dela maten haha. Funderar också på om katterna tror att jag är en katt eller bara smutsig för när de typ slickar varann(tvättar) så slickar de mig alltid på fötterna,händerna,ansiktet och runt munnen haha och även ibland på håret..........................................what's going on............. Jaja,slipper duscha..........................lol. Funderar även på om jag ska ha uppsatt hår på jul eller inte? Men någon här har snott en påse med julklappar och mitt nya hårband så jag måste typ ta en sjal och sätta upp håret med. Jaja,ner till Maxi och sen titta på Community säsong 2(tittade färdigt på 1an igår♥).

 


Aron 10/12


 
captured | 


Två utav bilderna som jag tog på Aron när jag var i Börst.

Bitter tears and broken hearts,we're teenagers.


 
mtwtfss | 


Haha jävla muppkatt som typ biter/trycker in mitt finger tills han får kväljningar. ♥

Dock är jag liite arger på båda då jag fått torka upp piss bakom tvn där mina böcker är,plus att de har pissat på mina leggings.. Jaja,de är fortfarande små och vi visar inte toan varje timma som vi egentligen ska (men det har vart lite svårt då jag faktiskt går till skolan hosthost) menmen. Just nu så sitter 3/5 utav familjen i vårat rum och lyssnar på Smurfhits.....lol.

 


Flickan är liten och hennes hår är så ljust o hennes kind är så flämtande röd,


 
mtwtfss | 


kråkan är klumpig och kraxande svart ,om en stund är den alldeles död.

Vet inte vad ska skriva,är så otroligt trött och Rupert håller mig vaken varje natt. Avslutning på fredag,wiho. Ska ha kjol och tomteluva på mig,wiho. Imorgon är det ma,mo och eng,crap.


Rupert Charles Xavier & Batman.


 
captured  mtwtfss | 


Rupert.

Batman.

Just nu så ligger Rpert utslagen jämte mitt ben,han går typ till alla och somnar. Och han ska vara den vilda hahaha,dumma Batman har på några timmar hunnit att fastna under badkaret,fåtöljen och tv-bänken. Och varje gång han har fastnat så fick jag ta ut honom hela tiden medans Jennifer betedde sig som momor; "ååhåhåh miiin bebiiis hjääälpppp *sobbing*"..dude chill. Fast allt är fint,de äter maten JAG har köpt,leker med leksakerna JAG har köpt och går på toa osv.

AAAAAAAAAH,kan inte sova.


 
mtwtfss | 


rfgvjmigs
Precis när jag ska sova så ringer min syster och säger att hon har köpt två kattungar och jag ska få ena i julklapp!!!!!!!!11!!! Älzkar henne just nuuuuuuuuuu,åååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhh. Ska äslska sönder missarna...
Jen ville tydligen ha den gråa så då får jag den vittttta,kan inte bestämma mig för namnnnnnnn. Vill tyyp att han (båda är hanar) ska heta antingen Rupert eller Quasimodo.. Jennifers ska heta Batman ahaah,men jag lutar mot Rupert för det låter som om han vore en engelsk gentleman.♥